LMCS Nieuwsbrief

Office 365 Premium


Maak je al gebruik van Office 365, of ben je op zoek naar een gestructureerde oplossing om veilig aan bestanden te werken voor jouw bedrijf? Office 365 Premium biedt optimale beveiliging voor je computer, bestanden en beheer.

Waarom Business Premium?
 • Alle Office-applicaties, zoals Outlook, Word, Excel, PowerPoint, en nog veel meer, worden op je computer geïnstalleerd of online gebruikt via je webbrowser
 • Elk account krijgt een eigen emailadres en agenda met je bedrijfsdomein
 • Elk account heeft 1Tb aan persoonlijke opslag
 • SharePoint om bestanden veilig te kunnen bewerken en delen. De rechten op bestanden kunnen naar wens worden ingesteld
 • De nieuwste updates en functies van Office 365 applicaties en services
 • Complete beveiliging van je apparaat op malware en virussen
 • Je PC/laptop wordt volledig versleuteld met BitLocker
 • Mogelijkheid om je apparaat te blokkeren als bijvoorbeeld je laptop gestolen is
 • Automatische updates en upgrades van Windows en Office
 • Microsoft Teams voor communicatie

Management Monitoring


We beschikken over software voor onderhoud en monitoring op afstand.
Wat betekent monitoring?
 • Je PC of laptop wordt gecontroleerd op foutmeldingen (problemen) en benodigd onderhoud
 • Updates worden automatisch uitgevoerd, je hoeft hier zelf niets voor te doen
 • Niet alleen de standaard Windows updates, maar ook van Office en andere software (iedere situatie is anders)
 • Voorkomen van problemen door preventief te controleren. Denk bijvoorbeeld aan een harddisk die vol is of fouten geeft waardoor hij defect raakt
 • Herkennen van spyware/malware/ransomware
 • Goed functioneren van de virusscanner, check op meldingen
Continu bewaking en monitoring door ons op afstand te zien, weergegeven op een groot scherm waar we met alle collega’s zicht op hebben en zo goed in de gaten houden (tijdens openingstijden)

Kosten voor hulp op afstand bij vragen of problemen zit hierbij inbegrepen. Je hoeft zelf niets meer te downloaden, alleen maar op de knop “accepteren” te klikken.

Beveiliging van internet en netwerk


Je netwerk- en internetverbinding zijn essentieel voor je bedrijfsvoering. Je internetverbinding is het eerste waar je van buitenaf door benaderd wordt. Alle Pc’s en apparatuur zijn in het netwerk met elkaar verbonden. Dit geeft een groot risico van inbreken en het verspreiden van virussen.

Wij maken gebruik van software die je netwerkapparatuur aan een dashboard koppelt. Hierdoor kunnen we problemen voorkomen, blokkeren en monitoren.

De apparatuur kan op afstand benaderd worden, updates worden geïnstalleerd, bij uitval of problemen komt er een melding en pakken we meteen op.

Bij defecten of een crash hebben we de documentatie en herstel mogelijkheden.

BitLocker


BitLocker zorgt ervoor dat je PC/laptop versleuteld is, zodat niemand behalve jij toegang hebt tot de data op je schijf.
 • Bijvoorbeeld bij diefstal van je laptop, dan kunnen we in eerste instantie je account op afstand blokkeren waardoor anderen niet meer kunnen inloggen
 • Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je data ergens uitlekt bij diefstal

Back-up


Zowel in de Cloud als op je apparaat is het essentieel om een back-up van je data te hebben. Het feit dat gegevens in de Cloud staan, betekent niet dat hier automatisch een back-up van wordt gemaakt.

In geval van een aanval van buitenaf of het openen van een verkeerde website of e-mail bestaat het risico dat je data of e-mail wordt vernietigd. Als je gegevens en e-mail op je apparaat worden vernietigd, synchroniseert je apparaat dit ook met de Cloud en is het ook daar niet meer te benaderen.

Om deze reden zijn er back-up oplossingen voor clouddiensten beschikbaar. Wij kunnen je adviseren over hoe je dit het beste kunt aanpakken in jouw situatie.

Authenticator


Vanuit oogpunt van veiligheid is het verplicht om een Authenticator in te stellen voor je Office 365. Echter is dit bij veel accounts nog niet gebeurd, ondanks eerdere informatie hierover.

AVG Regels


Is je bedrijf in overeenstemming met de AVG-regels in jouw situatie?

Als je gebruik maakt van Office 365 Premium of Management Monitoring, voldoe je automatisch aan de AVG-regels en wanneer nodig nemen wij contact met je op om je te informeren en eventuele aanpassingen door te voeren.

Als jouw situatie niet voldoet aan deze eisen op het gebied van veiligheid, of als je vragen hebt en graag wilt dat wij bij jouw bedrijf langskomen om te controleren wat de beste aanpak is, neem dan contact met ons op.

We doen ons best u altijd op de hoogte te houden van nieuwe technologie op gebied van ICT, wij hebben korte lijnen met leveranciers, we informeren ons actief en leiden onze medewerkers op zodat we onze klanten de beste adviezen en hulp kunnen bieden.

Lars Manders Computer Service
Ommelsveld 13
5721 VT ASTEN
www.lmcs.nl
085 - 27 33 588
info@lmcs.nl

This email was sent to [email address suppressed]. If you are no longer interested you can unsubscribe instantly.