Veilige back-ups om gegevens snel te kunnen herstellen

Back-up oplossingen

Jouw data is enorm belangrijk en kostbaar. Daarom is het van groot belang om regelmatig back-ups te maken en deze veilig op te slaan op een andere locatie. Bij LMCS zorgen wij ervoor dat jouw back-upstrategie waterdicht is zodat je altijd gemoedsrust hebt.

Onze back-ups zorgen voor:

  • Bescherming tegen verlies: Een goede back-up voorkomt dat jouw data verloren gaat bij noodsituaties zoals brand, inbraak of ransomware-aanvallen. Met een betrouwbare back-up op een externe locatie ben je verzekerd van de veiligheid van jouw kostbare gegevens.

  • Veiligheid in de cloud: Onze online back-updiensten in de cloud bieden de meest veilige manier om jouw data te bewaren. Je hebt er geen omkijken naar, want jouw back-ups worden automatisch en periodiek opgeslagen in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat jouw back-ups altijd werken en up-to-date zijn.

Met onze betrouwbare back-updiensten hoef je je dus geen zorgen meer te maken over de borging van jouw bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op en laat ons jou helpen om jouw data veilig te stellen.