Camerasystemen voor optimale beveiliging van uw huis of bedrijf

Camerasystemen

Wat ziet uw camera?

Overal ziet u camera’s hangen, op straat, op de snelweg, in de stad, steeds vaker en meer. U wordt zelf in de gaten gehouden maar ook ongewenste gasten komen nu haarscherp in beeld. Preventief cameratoezicht is algemeen geaccepteerd en blijkt vaak nodig. Het preventief gebruik van camera’s voor beveiliging en bewaking van uw goed, op uw bedrijf en thuis is nu heel goed mogelijk.

Check wanneer en waar u wilt wat er bij de poort gebeurt, op de oprit, in het portaal of bij de voordeur met een app op uw mobiel apparaat, dus ook als u er niet bent. Preventief cameratoezicht met vandaalbestendige camera’s met ook ’s nachts perfecte beelden met infrarood nachtzicht. 

Topmerk professionele camera en recorder van oa Samsung waarmee u beelden via een app op uw telefoon of tablet kunt terugkijken en live beelden zien met dag en nacht beeld.  

Wij leveren en installeren al jaren succesvol camera systemen. Wilt u professioneel camera beveiliging in en om uw pand, bedrijf of thuis dan hebben wij een speciaal aanbod.