WAARMEE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

NETWERKBEHEER

Een robuust en goed onderhouden netwerk vormt de levensader van moderne bedrijven. Bij LMCS begrijpen we het belang van een betrouwbaar netwerk voor het soepel functioneren van jouw bedrijfsactiviteiten. Met onze uitgebreide ervaring en deskundigheid bieden wij professioneel netwerkbeheer op maat, waardoor jouw bedrijf kan groeien in een steeds veranderend digitaal landschap.

LEES VERDER

ZORGELOOS WERKEN DANKZIJ PROFESSIONEEL SYSTEEMBEHEER

Elk bedrijf heeft behoefte aan een soepel draaiende IT-infrastructuur. Met ons professioneel systeembeheer zorgen wij ervoor dat jouw systemen altijd optimaal presteren, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.LEES VERDER

SYSTEEMBEVEILIGING

Bij LMCS begrijpen we dat de veiligheid en integriteit van jouw gegevens van het grootste belang zijn voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij uitgebreide oplossingen op het gebied van beveiliging en back-up, zodat jij met een gerust hart kunt werken.


LEES VERDER

ONLINE OPLOSSINGEN

Bij LMCS bieden we een uitgebreid scala aan online oplossingen. Of je nu op zoek bent naar cloudopslag, domeinregistratie of de realisatie van een website, wij kunnen je hier samen met onze partners bij helpen.


LEES VERDER

ONLINE MAGAZINE

Wil je graag op de hoogte blijven van ICT-ontwikkelingen? Vul dan hieronder je e-mailadres in. Je ontvangt dan enkele keren per jaar ons digitale magazine.


KLANTEN OVER LMCS.

De ICT vraagstukken die wij bij LMCS onderbrengen worden altijd snel en begrijpelijk opgelost. De korte lijnen en snelheid van reageren ervaren wij als prettig evenals de omgang met de medewerkers.

Hartman Bouwbedrijf B.V.

We zijn erg tevreden met de diensten van LMCS. Waar we bij andere bedrijven van het kastje naar de muur werden gestuurd wordt er bij Lars Manders Computer Service in oplossingen gedacht en actie ondernomen. Kortom voor goede service moet je bij LMCS zijn!

Chantal, praktijkmanager Tandartsenpraktijk ConfiDental Asten

Al jaren zijn wij een tevreden klant van LMCS. Ons hele ICT-netwerk valt onder beheer van LMCS. Het is een prettig bedrijf met korte lijnen, waardoor we altijd snel en vakkundig geholpen worden.

Frans van der Zanden