Vacature medewerker technische buitendienst

Heb jij een ICT opleiding en ben jij service- en oplossingsgericht met een klantvriendelijke instelling, grijp dan nu je kans.

Ben jij jong, slim en gemotiveerd om te leren en te werken, schrijf dan direct je sollicitatie in een mail aan ons. Geef aan waarom we met jou in gesprek moeten, hoe jij je wilt ontwikkelen en wat jouw bijdrage kan zijn aan onze organisatie.

Wij zijn een groeiende organisatie met jonge en leergierige medewerkers, we leveren ICT apparatuur en verzorgen al meer dan 12 jaar ICT diensten aan particuliere en zakelijke klanten. Alle facetten van ICT op de werkplek en thuis komen aan bod. We hebben een uitgebreide interne technische dienst voor de volle breedte van ICT. Als buitendienst medewerker kom je bij klanten voor levering en installatie van systemen en oplossen van problemen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en bezit van een rijbewijs B is een van de voorwaarden.

LMCS is een officieel erkend leerbedrijf en werkt samen met ROC en Summa college. Het is eventueel mogelijk om deze functie in te vullen en te combineren met een BBL opleiding ICT.

Ben jij de medewerker die wij zoeken, tot snel.

Zie jij jezelf in deze functie en ben je enthousiast om bij LMCS te werken?
Wij zien graag snel je reactie tegemoet! Bel naar 085 - 27 33 588 of mail naar info@lmcs.nl.