Vacature teamleider technische binnen/buitendienst

Heb jij een ICT opleiding en ben jij service- en oplossingsgericht met een klantvriendelijke instelling en heb jij bewezen leidinggevende capaciteiten, grijp dan nu je kans.

Ben jij jong, slim en gemotiveerd om te leren en te werken, ben jij een teammens met vakkennis en kun je een klein team aansturen, schrijf dan direct je sollicitatie in een mail aan ons. Geef aan waarom we met jou in gesprek moeten, wat jouw bijdrage kan zijn aan onze organisatie en hoe jij je wilt ontwikkelen.

Wij zijn een groeiende organisatie met jonge en leergierige medewerkers, we leveren ICT apparatuur en verzorgen al meer dan 12 jaar ICT diensten aan particuliere en zakelijke klanten. Alle facetten van ICT op de werkplek en thuis komen aan bod. We hebben een uitgebreide interne technische dienst voor de volle breedte van ICT. Als buitendienst medewerker kom je bij klanten voor levering en installatie van systemen en oplossen van problemen. Voor grote projecten is aansturing van het team nodig op inhoud, resultaat en planning. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bezit van een rijbewijs B is een van de voorwaarden.

LMCS is een officieel erkend leerbedrijf en werkt samen met ROC en Summa college.

Ben jij de medewerker die wij zoeken, tot snel.

Zie jij jezelf in deze functie en ben je enthousiast om bij LMCS te werken?
Wij zien graag snel je reactie tegemoet! Bel naar 085 - 27 33 588 of mail naar info@lmcs.nl.